Anjan Luontoherkku valmistuttaa makeisia täysruokosokerista.

Yhteistyökumppaneina ovat Sahlman Makeiset Oy ja Oy Walton’s Ab. Sahlman Makeiset Oy Mäntsälässä valmistaa mustaherukka-, tyrni- ja vadelmamarmeladin, kerma-, lakritsi-, quinoa-, hamppu- ja karpalotoffeen ja quinoasuklaan. Oy Walton’s Ab Koskenkylässä valmistaa Intiaanilakritsin.

 

3 months ago

Tervehdys ystävät!

Anjan Luontoherkku jalkautuu jälleenmyyjiensä luokse, poiketkaa siis maistelemaan tuotteitamme.
Kalenteriinkin voi tehdä merkintöjä alla olevan listan mukaan.

Muistakaa osallistua herkkukorin arvontaan. Vielä ehtii, arvonta suoritetaan
30.11.

Luontoherkku on mukana Nummelan Naistenmessuilla 1. - 2.12. Siellä voi käydä tapaamassa Tainaa. Olemme olleet mukana jo kahtena edellisenä vuotena. Mukava tapahtuma, suosittelemme!

Tuomaan Markkinat ovat kohta alkamassa ja Luontoherkulla on yllätys koskien niitä, seuratkaa siis sivujamme!

MAISTELUKALENTERI 😋:
- Ruohonjuuri City la 17.11. klo 11 - 17
Taina maistattaa Inkkarilakua, lakutoffeeta ja
hampputoffeeta

- Mäntsälän Kotipiiri la 17.11. klo 10 - 15
Anja maistattaa Inkkarilakua, marmeladeja ja toffeita

- Ruohonjuuri Kamppi to 22.11. klo 12 - 18
Liisa maistattaa Inkkarilakua, laku- ja hampputoffeeta

- Ruohonjuuri REDI la 24.11. klo 11 - 17
Taina maistattaa Inkkarilakua, laku- ja ... See more

3 months ago

Hei ystävät, Tänä jouluna TRE Christmas Market avaa yhden suuren myyntipaikan sijaan useita upeita myyntipaikkoja. Nyt on mahdollista piipahtaa TREn pop-up-myymälöissä, joista kolmessa on jo meidänkin tuotteitamme saatavilla. Käykää ihmeessä ohi mennessänne ja muualla asuvat pääkaupunkiseudulla käydessänne:

TRE Airport pop-up - Lentokenttä - Schengen-alue, portin 26 lähellä
https://www.finavia.fi/fi/uutishuone/2017/suomi-designia-kasimatkatavarakoossa-tre-avasi-pop-myymalan-helsinki-vantaalle

Christmas TRE - Unioninkatu 27 - 365 Days of Christmas

TRE

Suomalaiseen muotiin ja muotoiluun keskittynyt TRE avasi pop up –kaupan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Myymälä palvelee asiakkaita kesän ajan.

3 months ago

Hei kaikki ystävät, vanhat ja uudet, lähellä ja kaukana.

Nyt käynnistyy Luontoherkun syysarvonta! Kommentoimalla "Mukana" ja tykkäämällä sivuistamme pääsee mukaan hienon palkinnon arvontaan. Arvonnan palkintona on ihana n. 100 € arvoinen herkkukori, johon olemme koonneet omia tuotteitamme, tuotteidemme valmistajien Sahlman Makeiset Oy:n ja Oy Walton's Ab:n makeisia sekä muiden pientuottajien tuotteita, jotka hankimme Heilasta ja Kotipiiristä.

Arvonta suoritetaan 30.11.2018 n. klo 20 ja voittajan etunimi kerrotaan tällä sivulla. Onnekas voittaja saa tietysti tiedon voitosta myös henkilökohtaisella viestillä. Tämä on Luontoherkun oma arvonta, jossa FB ei ole millään tavalla mukana.

https://www.facebook.com/anjanluontoherkku/
https://www.sahlmanmakeiset.fi/
http://www.waltons.fi/language/fi/5-2/
https://heilan.fi/
https://www.facebook.com/Kotipiiri/
http://www.viiniverla.fi/
http://www.intiaanisokeri.fi/
https://www.jarkisarki.fi/ (Komppa-Seppälän ... See more

3 months ago

Hei kaikki lakun ja toffeen ystävät: Kaikissa Ruohonjuuren myymälöissä on marraskuun kampanjassa maisteltavina Anjan Luontoherkun inkkarilakua sekä laku- ja hampputoffeeta. Poiketkaa ohi mennessänne!
Kuvasta puuttuu hampputoffee, mutta kyllä sitä Ruohonjuuresta löytyy 😊

3 months ago

Tänään Anja maistattaa Heilassa, poiketkaapa ohi mennessänne. Tai kyllä varta vastenkin voi käymään lähteä. Kiva retki sadesäällä. Anja on paikalla neljään tai viiteen ja Heila avoimena klo 19.00sta.

3 months ago

Lakufestarit tältä vuodelta onnellisesti ohi. Kiitos järjestäjille lakunmakuisesta tapahtumasta. Ennen kaikkea kiitos teille kaikille jotka messuilla vierailitte. Omat erityiskiitokseni menevät Tainalle ja Merjalle, jotka olivat apuna niin etukäteisjärjestelyissä kuin messupaikalla - yhteistyö on voimaa. Ensi vuonna uudelleen.

3 months ago

Pöytä on katettu Vanhassa Satamassa ja Lakufestarit voivat alkaa.
Tervetuloa huomenna klo 10 - 18 ja sunnuntaina 11 - 17.

4 months ago

Täällä valmistellaan Lakufestareita. Messupusseja syntyy kuin liukuhihnalta. Tule ihmeessä hakemaan omasi ensi viikonloppuna Vanhasta Satamasta.
Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit 27. -28.10.2018.

4 months ago

Jälleen on Anjan Luontoherkku saanut uuden ikkunan, käykääpä katsomassa vaikka ihan paikan päällä. Aina, kun ovi on auki, tai sisällä on valot, olet tervetullut!

Lakritsi- ja salmiakkifetivaalien mainoskin saatiin esille. Muistattehan, että mekin olemme festareilla mukana sekä omilla että kumppaneidemme tuotteilla.

Pian on taas syysarvonnan aika, siitä lisää ensi kerralla. Seuraa siis sivujamme, ettet missaa mahdollisuutta voittaa makeaa palkintoa.

4 months ago

Pian on taas aika tavata Lakritsi- ja salmiakkifestareilla. Tule maistamaan meidän herkkujamme, Inkkarilakua ja lakutoffeeta. Lisäksi pöydällämme maisteltavina Walton´sin gluteeniton- ja kauralakritsi sekä Sahlman Makeiset Oy:n toffeita; laku-, salmiakki-, sitruunalakritsi- ja vadelmasalmiakkitoffee.

Tavataan Wanhassa Satamassa!

ttps://www.facebook.com/Lakritsifestivaalit/
http://www.lakritsifestivaalit.com/

Aukioloajat:
Lauantaina 27.10 klo 10-18
Sunnuntaina 28.10 klo 11-17

P.s. Viime vuonna taisi olla hiukan ahdasta, mutta älkää pelätkö, tilaa on avattu reilusti lisää tänä vuonna.

« 3 of 4 »