Anjan Luontoherkku valmistuttaa makeisia täysruokosokerista.

Yhteistyökumppaneina ovat Sahlman Makeiset Oy ja Oy Walton’s Ab. Sahlman Makeiset Oy Mäntsälässä valmistaa mustaherukka-, tyrni- ja vadelmamarmeladin, kerma-, lakritsi-, quinoa-, hamppu- ja karpalotoffeen ja quinoasuklaan. Oy Walton’s Ab Koskenkylässä valmistaa Intiaanilakritsin.

 

4 months ago

Hei ystävät, joulua pukkaa nyt joka tuutista, niinpä mekin kerromme Iloisista joulukaupoista Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Iloinen joulukauppa on avannut ovensa Kuopion Matkus Shopping Centerissä. Kauppa on auki 17.11.-21.12.2018 ja valikoimasta löydät koruja, vaatteita, sisustustuotteita, lähiruokaa, kosmetiikkaa ja vaikka mitä muuta kivaa noin 70 eri merkiltä. Myös Anjan Luontoherkku on mukana.
Kuopiolaiset, nyt joulukauppaan herkkujen ostoon!

https://nord-t.com/nordt-events/2018/11/17/designkavereiden-iloinen-joulukauppa-kuopio

Myös Jyväskylässä on Iloinen joulukauppa, se sijaitsee Kauppakeskus Forumin 1.kerroksessa ja on auki 10.11.-22.12.2018. Iloinen joulukauppa kokoaa yhteen ihanimmat kotimaisten merkkien joululahjaideat koko perheelle. Täältäkin löydät Anjan Luontoherkun ihanat makeiset. Jyväskyläläiset joukolla mukaan!

https://nord-t.com/nordt-events/2018/11/7/designkavereiden-iloinen-joulukauppa-jyvskyl

4 months ago

Hei ystävät Anjan Luontoherkku on jälleen liikkeellä: Taina on paikalla Ruohonjuuren REDIssä huomenna, la 24.11. klo 11 - 17. Taina maistattaa Inkkarilakua, laku- ja hampputoffeeta. Samalla käynnillä voi tutustua uuteen REDIin, mikäli siellä on vielä käymättä.

4 months ago

Hei ystävät, huomenna torstaina, 22.11. Anjan Luontoherkku on tavattavissa Kampin Ruohonjuuressa. Liisa maistattaa siellä Inkkarilakua sekä laku- ja hampputoffeeta klo 12 - 18. Käykää ihmeessä tapaamassa Liisaa ja täydentämässä herkkuvarastoja.

4 months ago

Jälleen on Luontoherkun varaston ikkuna saanut uuden ilmeen, poiketkaapa katsomaan. Samalla voi täydentää omia varastoja. Vielä eivät joulutontut ole tulleet esiin, mutta kotitontut ovat jo valvomassa...

5 months ago

Tänään oli ihana sää ja sen houkuttelemana oli suorastaan yleisöryntäys Mäntsälän Kotipiirin Joulunavauksessa. Anja maistatti suut makeiksi Luontoherkun namusilla ja maisteltavia jäi vielä huomisellekin, Kotipiiriläiset maistattavat niitä huomenna. Maistelijana ollut rouva oli sitä mieltä, että hänen punainen takkinsa valikoi hänet kuvaan - ei huono ajatus näin joulun alla 🎅

5 months ago

Tervehdys ystävät!

Anjan Luontoherkku jalkautuu jälleenmyyjiensä luokse, poiketkaa siis maistelemaan tuotteitamme.
Kalenteriinkin voi tehdä merkintöjä alla olevan listan mukaan.

Muistakaa osallistua herkkukorin arvontaan. Vielä ehtii, arvonta suoritetaan
30.11.

Luontoherkku on mukana Nummelan Naistenmessuilla 1. - 2.12. Siellä voi käydä tapaamassa Tainaa. Olemme olleet mukana jo kahtena edellisenä vuotena. Mukava tapahtuma, suosittelemme!

Tuomaan Markkinat ovat kohta alkamassa ja Luontoherkulla on yllätys koskien niitä, seuratkaa siis sivujamme!

MAISTELUKALENTERI 😋:
- Ruohonjuuri City la 17.11. klo 11 - 17
Taina maistattaa Inkkarilakua, lakutoffeeta ja
hampputoffeeta

- Mäntsälän Kotipiiri la 17.11. klo 10 - 15
Anja maistattaa Inkkarilakua, marmeladeja ja toffeita

- Ruohonjuuri Kamppi to 22.11. klo 12 - 18
Liisa maistattaa Inkkarilakua, laku- ja hampputoffeeta

- Ruohonjuuri REDI la 24.11. klo 11 - 17
Taina maistattaa Inkkarilakua, laku- ja ... See more

5 months ago

Hei ystävät, Tänä jouluna TRE Christmas Market avaa yhden suuren myyntipaikan sijaan useita upeita myyntipaikkoja. Nyt on mahdollista piipahtaa TREn pop-up-myymälöissä, joista kolmessa on jo meidänkin tuotteitamme saatavilla. Käykää ihmeessä ohi mennessänne ja muualla asuvat pääkaupunkiseudulla käydessänne:

TRE Airport pop-up - Lentokenttä - Schengen-alue, portin 26 lähellä
https://www.finavia.fi/fi/uutishuone/2017/suomi-designia-kasimatkatavarakoossa-tre-avasi-pop-myymalan-helsinki-vantaalle

Christmas TRE - Unioninkatu 27 - 365 Days of Christmas

TRE

Suomalaiseen muotiin ja muotoiluun keskittynyt TRE avasi pop up –kaupan Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Myymälä palvelee asiakkaita kesän ajan.

5 months ago

Hei kaikki ystävät, vanhat ja uudet, lähellä ja kaukana.

Nyt käynnistyy Luontoherkun syysarvonta! Kommentoimalla "Mukana" ja tykkäämällä sivuistamme pääsee mukaan hienon palkinnon arvontaan. Arvonnan palkintona on ihana n. 100 € arvoinen herkkukori, johon olemme koonneet omia tuotteitamme, tuotteidemme valmistajien Sahlman Makeiset Oy:n ja Oy Walton's Ab:n makeisia sekä muiden pientuottajien tuotteita, jotka hankimme Heilasta ja Kotipiiristä.

Arvonta suoritetaan 30.11.2018 n. klo 20 ja voittajan etunimi kerrotaan tällä sivulla. Onnekas voittaja saa tietysti tiedon voitosta myös henkilökohtaisella viestillä. Tämä on Luontoherkun oma arvonta, jossa FB ei ole millään tavalla mukana.

https://www.facebook.com/anjanluontoherkku/
https://www.sahlmanmakeiset.fi/
http://www.waltons.fi/language/fi/5-2/
https://heilan.fi/
https://www.facebook.com/Kotipiiri/
http://www.viiniverla.fi/
http://www.intiaanisokeri.fi/
https://www.jarkisarki.fi/ (Komppa-Seppälän ... See more

5 months ago

Hei kaikki lakun ja toffeen ystävät: Kaikissa Ruohonjuuren myymälöissä on marraskuun kampanjassa maisteltavina Anjan Luontoherkun inkkarilakua sekä laku- ja hampputoffeeta. Poiketkaa ohi mennessänne!
Kuvasta puuttuu hampputoffee, mutta kyllä sitä Ruohonjuuresta löytyy 😊

5 months ago

Tänään Anja maistattaa Heilassa, poiketkaapa ohi mennessänne. Tai kyllä varta vastenkin voi käymään lähteä. Kiva retki sadesäällä. Anja on paikalla neljään tai viiteen ja Heila avoimena klo 19.00sta.

« 3 of 5 »