Anjan Luontoherkku valmistuttaa makeisia täysruokosokerista.

Yhteistyökumppaneina ovat Sahlman Makeiset Oy ja Oy Walton’s Ab. Sahlman Makeiset Oy Mäntsälässä valmistaa mustaherukka-, tyrni- ja vadelmamarmeladin, kerma-, lakritsi-, quinoa-, hamppu- ja karpalotoffeen ja quinoasuklaan. Oy Walton’s Ab Koskenkylässä valmistaa Intiaanilakritsin.

 

6 months ago

Santa Lucia 🎼🎶🎵

6 months ago

Ja täällä ollaan lauantai-iltaan asti. Lucia-kulkue tänään klo 17 alkaen, poiketkaahan samalla reissulla..

6 months ago

Ihan kohta...
Toivottavasti tavataan Sofiankadun kulmalla mökissä, jonka ovi on rantaan päin.
Tervetuloa!

6 months ago

Huomisesta se alkaa!
Anjan Luontoherkku on tavattavissa nyt myös Tuomaan markkinoilla 13-15.12, eli torstaista lauantaihin, pientuottajien mökissä. Mökki sijaitsee Sofiankadun kohdalla, ensimmäisessä rivissä, ovi Sofiankadulle päin, karusellin vieressä.
Tervetuloa täysruokosokeri- makeisten ostoksille, tavataan tunnelmallisilla Tuomaan markkinoilla!

6 months ago

Hei ystävät, TRE Christmas Market on taas täällä ja mekin osallistumme entiseen tapaan. Marketteja on nyt useita, joten ne osuvat paremmin kulkureitin varrelle, kun Helsingissä liikkuu. Piipahda hankkimaan jouluherkkuja ja joululahjoja. Valikoima on upea!

TRE Christmas Marketit löytyvät seuraavista osoitteista:

TRE Christmas Market 7.12. – 31.1. Keskuskatu 3, Helsinki.
TRE Christmas Market KIDS 25.11. – 6.1. Keskuskatu 5, Helsinki.
TRE Christmas Market Kämp Galleria 7.12. - 6.1. Pohjoisesplanadi 33, Helsinki.

Kaikki marketit avoinna:
Ma –pe 10—20
La 10—18
Su 12—18
Marketit suljettu 24. – 26.12. ja 1.1.
Keskuskatu avoinna 26.12.
Loppiainen 6.1.2019 12-16

http://bit.ly/TRECM2018
#TREChristmasMarket #worldoftre
www.worldoftre.com
SPR, Amnesty ja Joulupuu-keräys mukana TREn joulussa

6 months ago

Hei ystävät, nyt Anjan Luontoherkun suussasulavia makeisia saa myös Kaaren ja Jumbon Prismoista, Milzi Oy:n Parempi Maatilatori- myymälöistä. Kävimme tutustumassa Kaareen ja siellä oli todella hieno ja monipuolinen maatilatori, alla muutama kuva.

Jos olet kiinnostunut lähiruuasta, suomalaisista pientuottajista ja luomusta, tämä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka.

Leo Hakkarainen ja Oona Ruusu pitävät Kaaressa paikat upeina ja valikoimat todella monipuolisina. Oona on todellinen tietopankki, kannattaa siis tarttua hihasta ja kysellä.

http://www.milzi.com/index.html#myylamat
https://www.facebook.com/maatilatoriparempi/
https://www.facebook.com/groups/90001938053/

6 months ago

Anjan Luontoherkku toivottaa kaikille oikein hyvää Itsenäisyyspäivää 2018!

6 months ago

ARVONTA ON SUORITETTU! Kiitos kaikille osallistujille. Onnettaren suosikki tällä kertaa oli Tiina R. Onnittelut Tiina ja makeita herkkuhetkiä!

Koska arvontamme sai liikkelle huikean määrän osallistujia, päätimme arpoa kaksi lisäpalkintoa lohdukkeeksi. Nämä palkinnot sisältävät meidän omia ihania täysruokosokerimakeisiamme; Inkkarilakua, tyrnimarmeladia ja toffeita. Kuva alla.
Lohdutuspalkinnon voittivat Hannele H. ja Anja M. Lämpimät onnittelut!

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja sovitaan palkintojen toimittamisesta.

Kiitos kaikille vielä kerran ja oikein hyvää illanjatkoa!

6 months ago

Hei ystävät! Huomenna alkavat K- Citymarket Helsinki Eastonin maakuntapäivät ja siellä on mukana Liisa maistattamassa meidän herkullisia täysruokosokerimakeisiamme.

Liisa on paikalla huomenna perjantaina, 30.11. ja ylihuomenna lauantaina, 1.12., molempina päivinä klo 11-18. Poiketkaa ihmeessä nappaamaan suu makeaksi ja täydentämään viikonlopun herkkuvarastoja.

6 months ago

Hei kaikki rakkaat ystävät! Olette runsaslukuisesti ottaneet osaa arvontaamme. Hieno juttu!

Aikaa on perjantaihin 30.11. klo 20.00 asti, jolloin arvonta suoritetaan. Tulos ilmoitetaan perjantai-iltana näillä sivuilla ja onnelliselle voittajalle yksityisviestillä.

Osallistuminen edellyttää, että käy tykkäämässä Anjan Luontoherkun sivuista ja kommentoi ALKUPERÄISEEN arvontailmoitukseen "Mukana".

Lämpimät kiitokset ja onnentoivotukset kaikille arvontaamme osallistuneille. Perjantaina kuullaan, kuka on onnekas voittaja.

« 3 of 6 »