Anjan Luontoherkku valmistuttaa makeisia täysruokosokerista.

Yhteistyökumppaneina ovat Sahlman Makeiset Oy ja Oy Walton’s Ab. Sahlman Makeiset Oy Mäntsälässä valmistaa mustaherukka-, tyrni- ja vadelmamarmeladin, kerma-, lakritsi-, quinoa-, hamppu- ja karpalotoffeen ja quinoasuklaan. Oy Walton’s Ab Koskenkylässä valmistaa Intiaanilakritsin.

 

1 month ago

Hei kaikki ystävät, vanhat ja uudet, lähellä ja kaukana.

Nyt käynnistyy Luontoherkun syysarvonta! Kommentoimalla "Mukana" ja tykkäämällä sivuistamme pääsee mukaan hienon palkinnon arvontaan. Arvonnan palkintona on ihana n. 100 € arvoinen herkkukori, johon olemme koonneet omia tuotteitamme, tuotteidemme valmistajien Sahlman Makeiset Oy:n ja Oy Walton's Ab:n makeisia sekä muiden pientuottajien tuotteita, jotka hankimme Heilasta ja Kotipiiristä.

Arvonta suoritetaan 30.11.2018 n. klo 20 ja voittajan etunimi kerrotaan tällä sivulla. Onnekas voittaja saa tietysti tiedon voitosta myös henkilökohtaisella viestillä. Tämä on Luontoherkun oma arvonta, jossa FB ei ole millään tavalla mukana.

https://www.facebook.com/anjanluontoherkku/
https://www.sahlmanmakeiset.fi/
http://www.waltons.fi/language/fi/5-2/
https://heilan.fi/
https://www.facebook.com/Kotipiiri/
http://www.viiniverla.fi/
http://www.intiaanisokeri.fi/
https://www.jarkisarki.fi/ (Komppa-Seppälän ... See more

1 month ago

Hei kaikki lakun ja toffeen ystävät: Kaikissa Ruohonjuuren myymälöissä on marraskuun kampanjassa maisteltavina Anjan Luontoherkun inkkarilakua sekä laku- ja hampputoffeeta. Poiketkaa ohi mennessänne!
Kuvasta puuttuu hampputoffee, mutta kyllä sitä Ruohonjuuresta löytyy 😊

1 month ago

Tänään Anja maistattaa Heilassa, poiketkaapa ohi mennessänne. Tai kyllä varta vastenkin voi käymään lähteä. Kiva retki sadesäällä. Anja on paikalla neljään tai viiteen ja Heila avoimena klo 19.00sta.

1 month ago

Lakufestarit tältä vuodelta onnellisesti ohi. Kiitos järjestäjille lakunmakuisesta tapahtumasta. Ennen kaikkea kiitos teille kaikille jotka messuilla vierailitte. Omat erityiskiitokseni menevät Tainalle ja Merjalle, jotka olivat apuna niin etukäteisjärjestelyissä kuin messupaikalla - yhteistyö on voimaa. Ensi vuonna uudelleen.

1 month ago

Pöytä on katettu Vanhassa Satamassa ja Lakufestarit voivat alkaa.
Tervetuloa huomenna klo 10 - 18 ja sunnuntaina 11 - 17.

1 month ago

Täällä valmistellaan Lakufestareita. Messupusseja syntyy kuin liukuhihnalta. Tule ihmeessä hakemaan omasi ensi viikonloppuna Vanhasta Satamasta.
Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit 27. -28.10.2018.

2 months ago

Jälleen on Anjan Luontoherkku saanut uuden ikkunan, käykääpä katsomassa vaikka ihan paikan päällä. Aina, kun ovi on auki, tai sisällä on valot, olet tervetullut!

Lakritsi- ja salmiakkifetivaalien mainoskin saatiin esille. Muistattehan, että mekin olemme festareilla mukana sekä omilla että kumppaneidemme tuotteilla.

Pian on taas syysarvonnan aika, siitä lisää ensi kerralla. Seuraa siis sivujamme, ettet missaa mahdollisuutta voittaa makeaa palkintoa.

2 months ago

Pian on taas aika tavata Lakritsi- ja salmiakkifestareilla. Tule maistamaan meidän herkkujamme, Inkkarilakua ja lakutoffeeta. Lisäksi pöydällämme maisteltavina Walton´sin gluteeniton- ja kauralakritsi sekä Sahlman Makeiset Oy:n toffeita; laku-, salmiakki-, sitruunalakritsi- ja vadelmasalmiakkitoffee.

Tavataan Wanhassa Satamassa!

ttps://www.facebook.com/Lakritsifestivaalit/
http://www.lakritsifestivaalit.com/

Aukioloajat:
Lauantaina 27.10 klo 10-18
Sunnuntaina 28.10 klo 11-17

P.s. Viime vuonna taisi olla hiukan ahdasta, mutta älkää pelätkö, tilaa on avattu reilusti lisää tänä vuonna.

3 months ago

Kesäretkivinkkien aika on ohi ja on aika kääntää katse tulevaan syksyyn. Syksy on täynnä tapahtumia, mutta haluamme esitellä tässä Lakritsi ja Salmiakkifestivaalit. Tapahtuma on pullollaan salmiakin ja lakritsin huuruja ja mekin olemme siellä mukana omilla tuotteillamme.

https://www.facebook.com/Lakritsifestivaalit/
http://www.lakritsifestivaalit.com/

Aukioloajat:
Lauantaina 27.10 klo 10-18
Sunnuntaina 28.10 klo 11-17

Tavataan Wanhassa Satamassa!

Tervetuloa Lakritsi- ja salmiakkifestivaaleille!
27.- 28.10.2018 Wanha Satama, Katajanokka, Helsinki. Lisätietoa: lakritsifestivaalit.com

3 months ago

Huomenna lauantaina 1. syyskuuta klo 11 - 17 Ravintola Nokan upeassa pientilatoritapahtumassa maisteltavissa paljon herkkuja. Kuvia viime vuoden tapahtumasta. Lämpimästi tervetuloa!

« 3 of 4 »