Anjan Luontoherkku valmistuttaa makeisia täysruokosokerista.

Yhteistyökumppaneina ovat Sahlman Makeiset Oy ja Oy Walton’s Ab. Sahlman Makeiset Oy Mäntsälässä valmistaa mustaherukka-, tyrni- ja vadelmamarmeladin, kerma-, lakritsi-, quinoa-, hamppu- ja karpalotoffeen ja quinoasuklaan. Oy Walton’s Ab Koskenkylässä valmistaa Intiaanilakritsin.

 

1 month ago

Hei ystävät, valmistujaispäivä on ovella. Onnea kaikille valmistujille, toivotaan, että sää suosii juhlijoita!

Uusi jälleenmyyjämme, KINNARIN TILA, on avannut kesäkauden. Viehättävä miljöö poiketa vaikka kauempaakin. Myös me kävimme tutustumassa ja tapasimme viehättävän Ninan. Ihana paikka, hyllyt notkullaan toinen toistaan herkullisempia tuotteita ja sisustusmyymälässä kauniita esineitä. Myös meidän suussa sulavat makeisemme ovat edustettuina.

"Tervetuloa makumatkalle ja elämysten pariin Kinnarin Tilalle. Sijaitsemme Hollolan Vesalassa, viljavainioiden keskellä, vain pyrähdys Lahden kaupunkialueesta. Olemme jo 350 vuotta vanha sukutila ja edelleen sydänjuuria myöten maanviljelijöitä. Unelmamme on säilyttää Kinnarin tila elinvoimaisena sukupolvilta toisille, ja toimia osana arvokasta Suomalaista puhdasta elintarvikeketjua.
Avoinna ti-pe 10-18, la 10-16, su-ma suljettu"

Naviin voi heittää osoitteeksi:
Soramäentie 1, ... See more

1 month ago

Hei ystävät, onhan villatakit kaivettu esiin ja päälle, nyt vaanii kevätflunssa lämpötilan laskettua noin 15 astetta. Ollaan siis varovaisia ja pukeudutaan lämpimästi.

Kotipiirissä Mäntsälän Saarenkylässä on alkanut kesäsesonki viileästä säästä huolimatta. Sää on kyllä nyt parhaimmillaan ajatellen taimien ja kukkien istuttamista. Kotipiirin taimitorilla on tarjolla ihania kesäkukkia ja taimia keittiöpuutarhaan. Kannattaa tulla ihailemaan, Saarenkylä ei ole kaukana mm. Helsingistä, Lahdesta tai Orimattilasta.
Wintillä kannatta myös piipahtaa, siellä on tunnelmallinen kahvila ja upea lahjatavaramyymälä. Tuottajatorilla on laaja valikoima lähituottajien herkkuja, myös Anjan Luontoherkun herkullisia täysruokosokerimakeisia.

https://www.facebook.com/Kotipiiri/

2 months ago

Iltapäivää ystävät! Aurinko paistaa ja kyllä se lämpökin alkaa pikkuhiljaa lisääntyä. Kesä hiipii lähemmäs, vaikka yöt ovat vielä kylmiä.

Jos olet museoista kiinnostunut, niin lauantaina on kansainvälinen museopäivä, käytelkää ahkerasti museokorttia, jos olette jo sellaisen hankkineet.

Wikipedia kertoo: "Kansainvälinen museopäivä on Kansainvälisen museoneuvoston ICOM:n suosittelema kansainvälinen vuosipäivä, jota vietetään 18. toukokuuta. Päivän tarkoituksena on tuoda esille museoiden asemaa kulttuurivaihdossa, kulttuurien rikastuttajina sekä keskinäisen ymmärryksen, yhteistyön ja kansojen välisen rauhan rakentamisessa."

Helsingin Kansallismuseon, Hämeenlinnan ja Olavinlinnan museokaupoista voi ostaa myös meidän herkullista kermatoffeetamme, joka sulaa suussa eikä tartu hampaisiin. Se on tehty täysruokosokerista ilman lisäaineita, joten se on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin valkoisesta sokerista tehdyt makeiset. Sekä ruumiin ... See more

2 months ago

Aurinkoista ja tuulista illansuuta ystävät. Mustarastaat ja pikkulinnut ovat ahkerassa pesäntekopuuhassa ja reviirilaulut raikuvat. Lehtipuut ovat hiirenkorvilla ja mahla virtaa. Virtaa on myös kesäisillä jälleenmyyjillämme Verlassa ja Pihamaalla. Molemmissa paikoissa on myynnissä meidän suussa sulavia makeisiamme.
- - - - -

"...Maailmanperintökohde VERLA on ainutlaatuinen nähtävyys. Vanha pahvitehdasmiljöö Verlankosken äärellä herää eloon tehdasmuseon opastetuilla kierroksilla. Tunnelmaa täydentävät näyttelyt, ruukkikylän puodit, lounaskahvila ja viinipuoti..."

https://visitkouvola.fi/fi/c/159/maailmanperintokohde-verla
Avoinna 2.5.-30.09. tiistaista sunnuntaihin klo 11-16.
Naviin osoitteeksi: Verlantie 295, Verla
- - - - -

"...PIHAMAAN TILAN pellot pursuavat marjojen lisäksi lähiruokaa parhaimmillaan; herneitä, uusia perunoita, salaatteja, maissia, kaaleja, yrttejä, sipuleita ja paljon muuta. ... See more

2 months ago

Takatalvista päivää ystävät! Saa nähdä tuleeko etelässäkin lunta. Pilvistä on kuitenkin ja sateistä pitkän aurinkoisen kauden jälkeen. Vaikka ilma on viilennyt, niin kesätoiminta on monessa paikassa alkanut. Meillä on jälleen esittelyssä uusia jälleenmyyjiä.

KINNARIN TILA Hollolassa on ottanut herkulliset täysruokosokerimakeisemme valikoimiinsa tilapuodissaan, joka on nimeltään Pioni ja Piironki. Puoti sijaitsee maatilan pihapiirissä ja avautuu huomenna, 3.5. Puodista löytyy tilan jauhotuotteiden lisäksi sisustus-, lahja- ja puutarhatuotteita, herkkukoreja, pipareita ja rouskuvia näkkäreitä. Kannattaa ehdottomasti käydä vaikka kauempaakin.
Naviin osoite: Soramäentie 1, Hollola

https://www.kinnarintila.fi/
https://www.facebook.com/kinnarintila.fi/

Toinen makeistemme uusi jälleenmyyjä löytyy Pohjois-Savosta, WANHA TIETOLA on vanhan kyläkoulun ympäristössä toimiva, 6-henkisen lapsiperheen pyörittämä pieni perheyritys. Vappupäivänä 1.5. ... See more

2 months ago

Hei ystävät, huomenna on vapunpäivä.
Anjan Luontoherkku toivottaa iloista ja onnellista kevään juhlaa. Aurinkoa päiväänne!

2 months ago

Aurinkoista päivää ystävät! Aurinko jä lämpö hellivät meitä oikein urakalla, voisi jo luulla kesän tulleen. Vielä on kuitenkin lunta joissakin varjokohdissa ja maa jäässä pinnan alla. Siis varovaisuutta pukeutumiseen!

Jyväskylän suunnalla tapahtuu, Iloinen Design Kauppa avaa myyntipisteen:

Iloinen Lahjakauppa Jyväskylän Forumissa 27.4. - 2.6.2019. Myös meidän suunmukaisia täysruokosokerimakeisiamme on saatavilla, poiketkaahan ostoksille!

www.facebook.com/designkaverit
www.designkaverit.fi
#designkaverit #lahjakauppa

http://www.intiaanisokeri.fi/index.php?sivu=intiaanisokeri

3 months ago

Hei ystävät, ensimmäinen västäräkki nähty, samoin sitruunaperhonen. Kesä tekee tuloaan!
Loppukevään myötä jälleenmyjäkaartimme on kasvanut. Stansvikin kartanon Ravintola Stansvik on ottanut meidän kaikki makeisemme tuotteisiinsa. Kannatta käydä tutustumassa vaikkapa pääsiäis-, vappu- tai äitienpäivälounaan merkeissä.

https://www.stansvik.fi/

3 months ago

Hei ystävät, hieman talvisempana alkoi tämä tiistaipäivä. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa, kevät pilkottaa jo aivan nurkan takana!

Anjan Luontoherkku jalkautuu lähiaikoina jälleenmyyjiensä luokse Anjan ja Paulan voimin. Huikean hyviä täysruokosokerimakeisiamme saa maistella ja ostaa seuraavissa tapahtumissa:

K-Supermarket Hertassa Herttoniemessä
torstaina 11.4. klo 12 - 18.

Kinaporin palvelukeskuksessa Seniorimessuilla
perjantaina 12.4. klo 10 - 14.

Tervetuloa maistelemaan ja tekemään makeita ostoksia pääsiäiseksi. Toivomme, että loppuviikkoon mennessä tämä keväinen räntäsade on muuttunut ihanaksi auringonpaisteeksi!

https://www.hel.fi/uutiset/fi/sosiaali-ja-terveysvirasto/seniorimessut-kinaporissa
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-hertta

Kinaporin palvelukeskuksessa järjestetään perinteiset seniorimessut perjantaina 12. huhtikuuta klo 10-14.

3 months ago

Aurinkoista kevätpäivää ystävät! Helsinki Easton K-Citymarketissa on pientuottajapäivät torstaista 28.3. lauantaihin 30.3. ja Anja on siellä maistattamassa meidän maanmainioita täysruokosokerimakeisiamme klo 14-18.

"Pientuottajien elintarvikkeista koostuvien maakuntapäätyjen tuotevalikoima on koottu yhteistyössä Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijoiden kanssa."

https://www.k-citymarket.fi/kaupat/helsinki-easton/

https://www.youtube.com/watch?v=3645Wdc93L0&fbclid=IwAR3F8Ax6OLBmm7GtyqLRWOwSRoynBuEkJbV9bYTLtkYd1LIsZSmdEVboJfM

https://www.facebook.com/maajakotitalousnaiset

Käykää ihmeessä tutustumassa meidän pientuottajien valikoimaan tässä upeassa kaupassa!

K-Citymarket Helsinki Easton, Kauppakartanonkatu 3, 00930 HELSINKI, puh: 0105383600

« 2 of 6 »