Anjan Luontoherkku valmistuttaa makeisia täysruokosokerista.

Yhteistyökumppaneina ovat Sahlman Makeiset Oy ja Oy Walton’s Ab. Sahlman Makeiset Oy Mäntsälässä valmistaa mustaherukka-, tyrni- ja vadelmamarmeladin, kerma-, lakritsi-, quinoa-, hamppu- ja karpalotoffeen ja quinoasuklaan. Oy Walton’s Ab Koskenkylässä valmistaa Intiaanilakritsin.

 

1 month ago

Pian on taas aika tavata Lakritsi- ja salmiakkifestareilla. Tule maistamaan meidän herkkujamme, Inkkarilakua ja lakutoffeeta. Lisäksi pöydällämme maisteltavina Walton´sin gluteeniton- ja kauralakritsi sekä Sahlman Makeiset Oy:n toffeita; laku-, salmiakki-, sitruunalakritsi- ja vadelmasalmiakkitoffee.

Tavataan Wanhassa Satamassa!

ttps://www.facebook.com/Lakritsifestivaalit/
http://www.lakritsifestivaalit.com/

Aukioloajat:
Lauantaina 27.10 klo 10-18
Sunnuntaina 28.10 klo 11-17

P.s. Viime vuonna taisi olla hiukan ahdasta, mutta älkää pelätkö, tilaa on avattu reilusti lisää tänä vuonna.

2 months ago

Kesäretkivinkkien aika on ohi ja on aika kääntää katse tulevaan syksyyn. Syksy on täynnä tapahtumia, mutta haluamme esitellä tässä Lakritsi ja Salmiakkifestivaalit. Tapahtuma on pullollaan salmiakin ja lakritsin huuruja ja mekin olemme siellä mukana omilla tuotteillamme.

https://www.facebook.com/Lakritsifestivaalit/
http://www.lakritsifestivaalit.com/

Aukioloajat:
Lauantaina 27.10 klo 10-18
Sunnuntaina 28.10 klo 11-17

Tavataan Wanhassa Satamassa!

Tervetuloa Lakritsi- ja salmiakkifestivaaleille!
27.- 28.10.2018 Wanha Satama, Katajanokka, Helsinki. Lisätietoa: lakritsifestivaalit.com

2 months ago

Huomenna lauantaina 1. syyskuuta klo 11 - 17 Ravintola Nokan upeassa pientilatoritapahtumassa maisteltavissa paljon herkkuja. Kuvia viime vuoden tapahtumasta. Lämpimästi tervetuloa!

2 months ago

Syksy alkaa saapua myös Helsinkiin, maaseudulla eloa korjataan ja kaupungissa aletaan kaivaa lämpimiä vaatteita esiin. Tässä Anjan Luontoherkun reissuvinkki vol16.

Uspenskin katedraalin juurella, vanhoissa punatiilimakasiineissa sijaitsee huippuravintola Nokka.
Nokka järjestää jälleen perinteisen pientilatorin 1.9. klo 11-17. Torilla voi tutustua eri tuottajien tuotteisiin maistelemalla, tavata henkilökuntaa ja muita asiakkaita. Terassilla on grillikin kuumana ja puotikahvilasta saa makoisat torikahvit sun muut. Me olemme myös paikalla maistattamassa makeisiamme, tavataan siis Nokalla!

Osoite on Kanavaranta 7 F, 00160 Helsinki

http://www.ravintolanokka.fi/fi/etusivu/
https://www.facebook.com/search/top/?q=ravintola%20nokka

Keittiöpäällikkömme Ari Ruohon luotsaamana olemme Suomen ainoa ravintola, joka tuntee valikoitujen V.I.P. -tuottajiemme (Very Important Producer) sekä tuotantomenetelmät että -olosuhteet henkilökohtaisesti. Lautasellesi saapuvat sesongin puhtaimmat antimet niin Sallan metsistä kuin pientilo...

2 months ago

Kesä vetelee loppupuolta, mutta tänään on vielä hellettä. Sen kunniaksi kesäretkivinkki vol15.

Tuusulassa, Tuusulanjärven rannalla, upeiden järvimeisemien kainalossa, sijaitsee hotelli Krapihovi. Krapihovi pitää myös Krapi kauppaa, jonka hyllyiltä löytyy kauden parhaita herkkuja Krapin keittiöstä ja palvaamosta - sieltä saa myös myös meidän makeisiamme.

Yhdistä retki kävelylenkkiin upeissa järvimaisemissa ja käy toki herkuttelemassa ravintola Krapihovissa, joka sijaitsee vanhassa idyllisessä huvilassa. Tutustu Krapin pitkään historiaan, Krapin tila mainitaan Tuusulan kartoissa ensimmäisen kerran jo 1600-luvulla.

Ravintoa siis niin sielulle kuin ruumiille tällä retkellä! Miltä kuulostaisi pitää rapukekkerit Krapissa?

Krapi sijaitsee Tuusulanjärven itärannalla. Tuusulan Rantatien ja Tuusulantien (tie 145) risteyksessä.
http://www.krapi.fi/sivut/sijainti

http://www.krapi.fi/
https://www.facebook.com/search/top/?q=krapihovi

Hotelli Krapissa, Tuusulassa järjestät tyylikkäästi niin kokoukset kuin juhlatkin. Suomalaista ruokaa Tuusulan Rantatien arvokkaassa ympäristössä.

2 months ago

Anjan Luontoherkun suussasulavia makeisia saa myös maatilakaupoista. Tässä vinkki vol14.

Tiesitkö, että Vanhan Rauman sydämestä löytyy maailman persoonallisin kaupakeskus? Siellä pienet puodit, kahvilat ja ravintolat muodostavat kiinteän yhteisön. Erikoisesti haluamme mainita kumppanimme Ruokapuoti Lumon, jonka toiminnan ydin on laadussa, ravinteikkuudessa, puhtaudessa ja ekologisuudessa. Kaikenlaisen hyvän ja maittavan - kuten meidän makeisemme 🙂 - lisäksi Lumo tarjoilee mm. elämyksiä ja ravintovalmennusta.
Jos Rauma tuntuu olevan liian kaukana, niin voit tutustua Ruokapuoti Lumoon myös Raaseporin kaupungissa sijaitsevassa Fiskarsin ruukissa, jonne Lumo on avannut toisen puodin.

Osoite on
- Kuninkaankatu 26, Rauma
- Fiskarsintie 362, Raasepori

https://ls24.fi/raumalainen/ruokapuoti-lumo-laajentaa-fiskarsiin
https://www.facebook.com/Ruokapuoti-Lumo-135014663184057/

Kannattaa käydä paikan päällä ja netissä tutustumassa heidän sivuihinsa, sieltä löytyy ... See more

Laatu, ravinteikkuus, puhtaus ja ekologisuus. Siinä Ruokapuoti Lumon ydin. Etsimme ja tarjoamme parhaimpia vaihtoehtoja, mitä maapallo päällään kantaa.

3 months ago

Anjan Luontoherkun suussasulavia makeisia saa myös maatilakaupoista. Tässä vinkki vol13.

Huomio kaikki Kuopiolaiset ja siellä päin matkaavat!

Luomu- ja ekotuotteiden myyntiin erikoistunut Topin Maatilamyymälä palvelee Muuruvedellä, Tahkon vesireitin varrella yli 100-vuotiaassa entisöidyssä kivinavetassa. Valikoimasta löytyy sekä arkeen että juhlahetkiin yli 2000 luomu- ja lähiruokatuotetta. Ruokatuotteiden lisäksi on Ruskovillaa, eko-pesuaineita ja kasvipohjaista kosmetiikkaa ja erilaisia lahja- ja käyttötavaroita pensasmustikan taimiin asti - meidänkin tuotteitamme myymälästä löytyy. Terveisiä vaan Topille, on teidän valikoimissa varaa valita!

Kuopion kauppahallissa on toinen Topin puoti, luomu ja lähiruokakauppa Topin Halli, sinne kannattaa ehdottomasti myös poiketa. Maatilamyymälän osoite on
Kaartotie 8, 73460 Muuruvesi, Kauppahalli löytyy Kuopion kauppatorilta. Tervemenoa ... See more

3 months ago

Siellä siellä se Anja on.....
Nyt Heilaan maistelemaan! Tervetuloa!

3 months ago

Hei kaikki Heinolan lähellä asuvat ja siitä ohitse kulkevat! Jokin aika sitten esittelimme sivuillamme yhteityökumppaneistamme Heinolan Heilan. Lauantaina, 18.8. Heilassa saa maistella Anjan Luontoherkun makeisia. Anja on itse paikalla klo 10 alkaen, maistelussa inkkarilaku, quinoasuklaa, marmeladit ja karpalotoffee. Kannattaa pysähtyä Heilaan, siellä saa suun makeaksi.

Tavataan Heilassa!

https://heilan.fi/
https://www.facebook.com/heila.lahiruokatori/

« 2 of 2 »