Anjan Luontoherkku valmistuttaa makeisia täysruokosokerista.

Yhteistyökumppaneina ovat Sahlman Makeiset Oy ja Oy Walton’s Ab. Sahlman Makeiset Oy Mäntsälässä valmistaa mustaherukka-, tyrni- ja vadelmamarmeladin, kerma-, lakritsi-, quinoa-, hamppu- ja karpalotoffeen ja quinoasuklaan. Oy Walton’s Ab Koskenkylässä valmistaa Intiaanilakritsin.

 

1 month ago

Anjan Luontoherkku toivottaa kaikille oikein hyvää Itsenäisyyspäivää 2018!

1 month ago

ARVONTA ON SUORITETTU! Kiitos kaikille osallistujille. Onnettaren suosikki tällä kertaa oli Tiina R. Onnittelut Tiina ja makeita herkkuhetkiä!

Koska arvontamme sai liikkelle huikean määrän osallistujia, päätimme arpoa kaksi lisäpalkintoa lohdukkeeksi. Nämä palkinnot sisältävät meidän omia ihania täysruokosokerimakeisiamme; Inkkarilakua, tyrnimarmeladia ja toffeita. Kuva alla.
Lohdutuspalkinnon voittivat Hannele H. ja Anja M. Lämpimät onnittelut!

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja sovitaan palkintojen toimittamisesta.

Kiitos kaikille vielä kerran ja oikein hyvää illanjatkoa!

1 month ago

Hei ystävät! Huomenna alkavat K- Citymarket Helsinki Eastonin maakuntapäivät ja siellä on mukana Liisa maistattamassa meidän herkullisia täysruokosokerimakeisiamme.

Liisa on paikalla huomenna perjantaina, 30.11. ja ylihuomenna lauantaina, 1.12., molempina päivinä klo 11-18. Poiketkaa ihmeessä nappaamaan suu makeaksi ja täydentämään viikonlopun herkkuvarastoja.

1 month ago

Hei kaikki rakkaat ystävät! Olette runsaslukuisesti ottaneet osaa arvontaamme. Hieno juttu!

Aikaa on perjantaihin 30.11. klo 20.00 asti, jolloin arvonta suoritetaan. Tulos ilmoitetaan perjantai-iltana näillä sivuilla ja onnelliselle voittajalle yksityisviestillä.

Osallistuminen edellyttää, että käy tykkäämässä Anjan Luontoherkun sivuista ja kommentoi ALKUPERÄISEEN arvontailmoitukseen "Mukana".

Lämpimät kiitokset ja onnentoivotukset kaikille arvontaamme osallistuneille. Perjantaina kuullaan, kuka on onnekas voittaja.

1 month ago

Hei ystävät, joulua pukkaa nyt joka tuutista, niinpä mekin kerromme Iloisista joulukaupoista Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Iloinen joulukauppa on avannut ovensa Kuopion Matkus Shopping Centerissä. Kauppa on auki 17.11.-21.12.2018 ja valikoimasta löydät koruja, vaatteita, sisustustuotteita, lähiruokaa, kosmetiikkaa ja vaikka mitä muuta kivaa noin 70 eri merkiltä. Myös Anjan Luontoherkku on mukana.
Kuopiolaiset, nyt joulukauppaan herkkujen ostoon!

https://nord-t.com/nordt-events/2018/11/17/designkavereiden-iloinen-joulukauppa-kuopio

Myös Jyväskylässä on Iloinen joulukauppa, se sijaitsee Kauppakeskus Forumin 1.kerroksessa ja on auki 10.11.-22.12.2018. Iloinen joulukauppa kokoaa yhteen ihanimmat kotimaisten merkkien joululahjaideat koko perheelle. Täältäkin löydät Anjan Luontoherkun ihanat makeiset. Jyväskyläläiset joukolla mukaan!

https://nord-t.com/nordt-events/2018/11/7/designkavereiden-iloinen-joulukauppa-jyvskyl

1 month ago

Hei ystävät Anjan Luontoherkku on jälleen liikkeellä: Taina on paikalla Ruohonjuuren REDIssä huomenna, la 24.11. klo 11 - 17. Taina maistattaa Inkkarilakua, laku- ja hampputoffeeta. Samalla käynnillä voi tutustua uuteen REDIin, mikäli siellä on vielä käymättä.

1 month ago

Hei ystävät, huomenna torstaina, 22.11. Anjan Luontoherkku on tavattavissa Kampin Ruohonjuuressa. Liisa maistattaa siellä Inkkarilakua sekä laku- ja hampputoffeeta klo 12 - 18. Käykää ihmeessä tapaamassa Liisaa ja täydentämässä herkkuvarastoja.

1 month ago

Jälleen on Luontoherkun varaston ikkuna saanut uuden ilmeen, poiketkaapa katsomaan. Samalla voi täydentää omia varastoja. Vielä eivät joulutontut ole tulleet esiin, mutta kotitontut ovat jo valvomassa...

2 months ago

Tänään oli ihana sää ja sen houkuttelemana oli suorastaan yleisöryntäys Mäntsälän Kotipiirin Joulunavauksessa. Anja maistatti suut makeiksi Luontoherkun namusilla ja maisteltavia jäi vielä huomisellekin, Kotipiiriläiset maistattavat niitä huomenna. Maistelijana ollut rouva oli sitä mieltä, että hänen punainen takkinsa valikoi hänet kuvaan - ei huono ajatus näin joulun alla 🎅

2 months ago

Tervehdys ystävät!

Anjan Luontoherkku jalkautuu jälleenmyyjiensä luokse, poiketkaa siis maistelemaan tuotteitamme.
Kalenteriinkin voi tehdä merkintöjä alla olevan listan mukaan.

Muistakaa osallistua herkkukorin arvontaan. Vielä ehtii, arvonta suoritetaan
30.11.

Luontoherkku on mukana Nummelan Naistenmessuilla 1. - 2.12. Siellä voi käydä tapaamassa Tainaa. Olemme olleet mukana jo kahtena edellisenä vuotena. Mukava tapahtuma, suosittelemme!

Tuomaan Markkinat ovat kohta alkamassa ja Luontoherkulla on yllätys koskien niitä, seuratkaa siis sivujamme!

MAISTELUKALENTERI 😋:
- Ruohonjuuri City la 17.11. klo 11 - 17
Taina maistattaa Inkkarilakua, lakutoffeeta ja
hampputoffeeta

- Mäntsälän Kotipiiri la 17.11. klo 10 - 15
Anja maistattaa Inkkarilakua, marmeladeja ja toffeita

- Ruohonjuuri Kamppi to 22.11. klo 12 - 18
Liisa maistattaa Inkkarilakua, laku- ja hampputoffeeta

- Ruohonjuuri REDI la 24.11. klo 11 - 17
Taina maistattaa Inkkarilakua, laku- ja ... See more

« 2 of 4 »